Drogisterij

Onderhoud

Verf

Huishoud

Verhuur

Hobby

Levering

Contact

Onderhoud

home / onderhoud / textielverf

 

Textielverf van Dylon.

 

1. De warmwaterverf:

Is geschikt voor het verven alle stoffen, behalve zuiver polyester en acryl. 1 verpakking verft 250 gr textiel. Deze verf wordt warm (+70gr) toegepast. De kleurenkaart en gebruiksaanwijzing.

2. De kleurvaste verf:

Voor het verven van alle niet-synthetische stoffen, manueel of in de wasmachine.

Ideaal voor het verven van katoen in de wasmachine op 40 graden. 1 pakje textielverf van 200 gr. verft 600 gr. drooggewogen textiel. Dit is de kleurenkaart en gebruiksaanwijzing(machine). Een pakje van 100gr. voor manueel gebruik verft 250 gr. textiel. Het gebruik van deze verf is onschadelijk voor de wasmachine, wel nawassen met wasmiddel. Dit is de kleurenkaart en gebruiksaanwijzing(manueel).

 

>>Bestel uw textielverf in onze webwinkel

Nog meer producten van het merk Dylon:

De vloeibare textielverf

 

De vloeibare textielverf van TALENS voor gebruik op t-shirts vlaggen ed. Na droging strijken om kleurvast te maken. Verkrijgbaar in de kleuren rood, blauw, geel, groen, navy, zilver, goud, zwart en wit.

Dylon wasredder

De wasredder is een product voor het ver-wijderen van doorgelopen kleuren op tex-tiel. Een ver-pakking bevat twee zakjes die elk 500 gram textiel kunnen behandelen.

Dylon Lingerie

Maakt uw lingerie weer stralend schoon. Zonder risico voor kant of zijde. Met 1 pakje kunnen tot 8 stukken behandeld worden.

Deze site bekijk je best in Microsoft Internet Explorer , 2007 - Franco-Belge